tag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post4866687769304442137..comments2023-09-18T11:28:05.935+02:00Comments on Stoliczku, nakryj się!: BigosMonikahttp://www.blogger.com/profile/09156411852105702494noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-77744351706270365012015-02-05T20:28:09.628+01:002015-02-05T20:28:09.628+01:00Cześć, bardzo dobrze tu na twoim blogu, świetny wp...Cześć, bardzo dobrze tu na twoim blogu, świetny wpis, bardzo fajnie się go przegląda, zapewne odwiedze twojego bloga jeszcze nie raz ponieważ bardzo jest ładny w przeciwieństwie do wielu nowych blogów - Pozdrawiam Marcela :)rekuperacja Poznańhttp://rekuperacjapoznan.net.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-35324344673932193372014-03-23T21:50:35.369+01:002014-03-23T21:50:35.369+01:00hehe mniam ! :Dhehe mniam ! :DMotoryhttp://uzywane-motory.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-82440687445692774372014-03-09T17:13:52.330+01:002014-03-09T17:13:52.330+01:00ewelajna > Ewelinka, nalewkę można popijać, ale...ewelajna > Ewelinka, nalewkę można popijać, ale do gara - obowiązkowo :-) Tam gdzie w przepisie stoi "podlać alkoholem", ale jak nie nalewka to może być i śliwowica i wódka czysta, no albo i wino na upartego, choć bigos to akurat wolę ostrzejszy na czymś mocnym (i tak wyparuje) :) Gotuj gotuj, bo pyszny :)))Monikahttps://www.blogger.com/profile/09156411852105702494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-2780063126288357322014-03-06T13:30:27.006+01:002014-03-06T13:30:27.006+01:00Monika, Ty prawdziwe Bigosowe Guru jesteś:) Jakbym...Monika, Ty prawdziwe Bigosowe Guru jesteś:) Jakbym gotowała bigos to przepis wezmę od Ciebie.Serio!<br /><br />p.s. A nalewka do popijania w trakcie gotowania...??? To trzeba ją posiadać czy nie...? ;)ewelajna Korniowskahttps://www.blogger.com/profile/04442256463279302549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-75268332340814366402014-02-21T21:25:45.889+01:002014-02-21T21:25:45.889+01:00Cudowny bigos, cudowne zdjęcia!
Ja równiez robię ...Cudowny bigos, cudowne zdjęcia! <br />Ja równiez robię bigos z dużej ilości składników, uwielbiam taki. Pięknie pachnie i cudownie smakuje. Bigos musi być wypasiony i gotowany 3 dni, wtedy jest taki prawdziwy i jakże dobry.<br /><br />Pozdrawiam cieplutko :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-54178435847517054132014-02-19T09:43:35.771+01:002014-02-19T09:43:35.771+01:00Mniam, taki lubię najbardziej! Serce trzeba mieć d...Mniam, taki lubię najbardziej! Serce trzeba mieć do bigosu :) PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-78915402111870039672014-02-19T03:05:13.820+01:002014-02-19T03:05:13.820+01:00PS. Zapomnialam dopisac, ze zdjecia ze skladnikami...PS. Zapomnialam dopisac, ze zdjecia ze skladnikami pierwsza klasa :)))buruuberiihttps://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-69110083386615275262014-02-19T03:04:52.915+01:002014-02-19T03:04:52.915+01:00Co tu duzo mowic, pieknei podsumowalas bigos Monik...Co tu duzo mowic, pieknei podsumowalas bigos Monika "nie uznaję drogi na skróty" lepiej sie nei da :)) No i zazdroszcze tej kaczki, chyba sie kiedys rzuce na taka wersje! Tez zazwyczaj daje z 7 rodzaji mies, ale z kachna nie jadlam... Fajnei ze sie razem umowilysmy na polski klasyk :)buruuberiihttps://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-42848778745732293552014-02-18T23:42:38.132+01:002014-02-18T23:42:38.132+01:00mi się bardzo podoba, to musi być bigos o prawdziw...mi się bardzo podoba, to musi być bigos o prawdziwym aromacie, taki naciągnięty liściem laurowym i cebulką pychotka... :)whipped creamhttps://www.blogger.com/profile/12235443928416315634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487003255341448591.post-60155070313348633442014-02-18T20:57:59.992+01:002014-02-18T20:57:59.992+01:00Popatrzyłam i przepadłam. To taka kwintesencja zim...Popatrzyłam i przepadłam. To taka kwintesencja zimowej domowej kuchni. Ja też robię bigos raz, dwa razy do roku, ale on właśnie musi taki być. Od serca i jak mówi moja bratowa: z niepożałowanych składników.lohttps://www.blogger.com/profile/08823820141318694474noreply@blogger.com